24/7 Online Sales & Support via Chat   l   Hot Deals   l   Search
Forgot Password?
Register

LamanRasmi.com Penyedia FREE Hosting No.1

Anda tiada masa & idea untuk DIY website anda? Jangan Bimbang!!
Kami sedang update tutorial bagaimana membina website di ruangan SUPPORT.
Anda juga boleh mendapatkan servis professional membina website daripada rakan kerjasama kami. Servis yang ditawarkan amatlah BERKUALITI pada harga yang BERPATUTAN.

 • Bina Website dengan Cepat dan Mudah

  Lagi Info
 • Upgrade mengikut keperluan, Murah & Jimat

  Lagi Info
 • Akses Website dan CPanel di mana sahaja

  Lagi Info
 • 70+ Script Sedia Install

  Lagi Info

Servis Istimewa

WEB DESIGN PROFESSIONAL - Website amat penting kepada perniagaan anda agar apa jua maklumat servis ataupun produk yang anda niagakan dapat diakses oleh sesiapa sahaja. Dengan berkembangnya teknologi smartfon, tablet dan pelbagai peranti canggih, website yang responsive serta mudah diakses dengan menggunakan apa jua peranti mobile adalah sangat penting. Dengan adanya website, perniagaan anda mampu berkembang sehingga 400% lebih permintaan.

E-COMMERCE WEB DESIGN - Berniaga secara online adalah amat mudah dan efisien. Anda tidak perlu menyewa tapak kedai, sewa utiliti, pekerja dan sebagainya. Malah mampu dijalankan dengan hanya duduk dirumah. Jika anda mempunyai banyak produk, platform E-Commerce adalah amat sesuai. Jika anda menjual produk yang spesifik, Minisite atau Salespage lebih sesuai kerana lebih fokus & tertumpu.

REGISTER BUSINESS ON GOOGLE MAP - Jika perniagaan, premis, atau kolej anda masih belum terpapar dalam Google Map, anda telah kehilangan 80% pelanggan di sekitar anda. Bayangkan berapa juta pengguna disekitar anda yang menggunakan Google Map di PC atau smartfon untuk mencari apa yang mereka inginkan. Bukan sahaja permiagaan anda mudah dicari malahan ianya berpotensi untuk meningkatkan Ranking carian di Google Search.